Proslave

Vjenčanja

Vjenčanje je sigurno nezaboravan i poseban dan u svačijem životu. Stoga u organizaciji tog događaja želimo dati najbolje od sebe, jer dobro isplanirana i organizirana svadbena svečanost ostati će u vječnom sjećanju, ne samo vama, već i vašim uzvanicima, te biti najljepša uspomena na početak vašeg zajedničkog života.

Spoj romantike i tradicije na našoj terasi, uz predivan pogled na rijeku Dravu i prirodu, upotpunit će svečani trenutak i oduševiti 140 osoba interijerom i ozračjem. Terasa je podijeljena u dva dijela sa osiguranim prostorom za pušače, a pored se nalaze i veliki besplatni parking te igralište za djecu. Kreativnim i individualnim pristupom pomoći ćemo vam oko pripreme svadbene večere u svim detaljima, počevši od izbora menija, načina slaganja stolova pa do uređenja i dekoracije sale.

Obratite nam se s povjerenjem i učinite svoj dan baš onakvim kakvim ga želite.

Krštenja, pričesti i krizme

Krštenje, pričest i krizma važni su događaji u životu vašeg djeteta, a vi kao roditelji tada sa ponosom promatrate taj korak njegova odrastanja. Dozvolite sebi i obitelji da u tim trenucima budete zajedno, a organizaciju prepustite nama. Uz naše stručne i iskusne ruke sigurni smo da ovi predivni događaji neće proći nezapaženo u vašim srcima.

Rođendani i ostale proslave

Organizacija rođendana u našem restoranu događaj je kojem se ne veselite samo vi, već i mi kao domaćini. Dok smijeh, radost i pjesma ispunjavaju našu terasu, vi uživate, a mi za vas pripremamo naše gastronomske delicije poput fiša, čobanca ili roštilja na drveni ugljen. Velika terasa podijeljena je u dva dijela, sa osiguranim prostorom za pušače, te može primiti čak do 140 osoba. Pogled na rijeku Dravu u ljetnom razdoblju osigurat će vašoj proslavi novu dimenziju osjeta prirode, a tijekom hladnih zimskih dana uz kamin doživite ugođaj toplog doma i zajedništva. Osim rođendana, ovdje smo i za sve ostale dane koje želite posebno obilježiti.

Maturalne večere

Dragi maturanti, dani učenja uskoro su iza vas, a pred vama stoji najluđa noć koju ćete pamtiti cijeloga života! To je ujedno i večer zahvale profesorima, roditeljima i svima koji su vas podržavali tijekom srednjoškolskog obrazovanja, ali i prvoga plesa sa partnerima, večer smijeha i zabave. Prilika za organizaciju ovog posebnog događaja pruža se samo jednom u životu, stoga pažljivo odaberite svaki detalj. Naši iskusan, ali mlad i otvoren tim u tome će vam svakako pomoći.

Poslovni domjenci

Poslovni domjenci idealna su priliku za predstavljanje tvrtke ili nove usluge ili pak savršen način zahvale zaposlenicima i poslovnim partnerima. Iako je cilj da se svi malo opuste i zabave, uz dobru organizaciju imati ćete dovoljno prostora i za razgovor o potencijalnim i sklapanje novih poslovnih suradnji. Nakon četiri desetljeća našeg postojanja, sigurni smo da nam možete prepustiti svoj ugled s povjerenjem!