O nama

Krčma "Kod Javora" svojim postojanjem obilježila je četvrto desetljeće na lokaciji koja se ističe posebnim položajem, neposredno uz šetnicu pored rijeke Drave. Od 1999. uvršteni smo među 100 restorana hrvatske gastronomije i tu ponositu titulu svakodnevno opravdavamo zadovoljstvom naših gostiju.

Svojim radom, vrhunskom uslugom i autohtonim jelima trudimo se imati raznovrsnu ponudu s naglaskom na detalje i kvalitetu. Za one koji uživaju u domaćoj tradicionalnoj kuhinji pripremamo riječne riblje specijalitete – naš čuveni "fiš paprikaš", perkelt od ribe i riblje plate (smuđ, som i šaran). Također, za vrhunske gurmane željne standardne ponude pripremamo jela s roštilja, jela ispod peke, kao i jela iz krušne peći odakle svakodnevno pristižu i naše daleko poznate domaće lepinjice. Posebno smo ponosni i na predjelo koje poslužujemo svim našim gostima – vrhunsku riblju i mesnu paštetu napravljenu po vlastitoj recepturi, što nas dodatno ističe kao ugostiteljski objekt sa drugačijom ponudom.

Velika otvorena terasa sa pogledom na rijeku Dravu u ljetnom razdoblju daje našim gastronomskim delicijama novu dimenziju osjeta prirode. Uz vanjski roštilj i kuhanje fiša na otvorenom trenuci opuštanja su zagarantirani. Tijekom hladnih zimskih dana doživite ugođaj toplog doma uz kamin na terasi koji čini savršen dodatak prostornom uređenju.

Terasa je podijeljena u dva dijela sa osiguranim prostorom za pušače. Ukupnog je kapaciteta do 140 osoba što pogoduje organizaciji većih proslava poput rođendana, godišnjica, krštenja, prvih pričesti, maturalnih večera, karmina i svatova. Uz terasu, gostima je u ponudi i zatvoreni dio objekta kapaciteta do 40 osoba gdje vrlo često organiziramo prezentacije i poslovne domjenke i skupove. Pored restorana nalazi se veliki besplatni parking te igralište za djecu.

Osim jela pripremljenih od strane naših vrhunskih kuhara, dočekati će Vas i osmjeh ljubaznog osoblja.

Radujemo se Vašem dolasku!